درگیری دو مربی بدنسازی به جنایت انجامید| قاتل بخشیده شد! آیا ادارات اراک و استان مرکزی فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تهیه بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای پیاده‌روی اربعین امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی در کنکور ۱۴۰۳ وجود دارد؟ تصادف دو دستگاه خودرو پراید، سه مصدوم برجای گذاشت دستگیری عاملان قتل جوان شرور پس از سه هفته آیا ادارات استان قم فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس
سرخط خبرها

بیسکوییت کرم‌دار را با روش خانگی، سالم و خوشمزه تهیه کنید

  • کد خبر: ۴۸۳۶۲
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
بیسکوییت کرم‌دار را با روش خانگی، سالم و خوشمزه تهیه کنید
بیسکوییت کرم‌دار یکی از بیسکویت‌های پرطرفدار در سراسر دنیا می‌باشد که در مزه‌ها و طعم‌های مختلف به صورت ساده و یا کاکائویی با انواع فیلینگ‌ها و کرم‌ها تهیه می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در این عصر‌های سرد زمستانی هیچ چیز به اندازه یک چای یا دمنوش داغ نمی‌چسبد. به ویژه اگر قدری بیسکویت یا کیک و کلوچه خانگی هم همراه آن باشد. برای همین، این هفته می‌خواهم دستورالعمل تهیه یک بیسکویت خانگی خوشمزه آموزش بدهم. امیدوارم آن را بپزید و از خوردنش درکنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مناسب برای: ۵ نفر
زمان تهیه: ۱۶۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کرم دار:

آرد سفید:  ۲۸۰ گرم
نشاسته ذرت:  ۲۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
روغن مایع:  ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
عسل:  یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل و نمک:  اندک

طرز تهیه

1.درون ظرفی تخم مرغ، وانیل و پودرقند را خوب مخلوط کنید. سپس روغن مایع، شکلات ذوب شده خنک و عسل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره آن‌ها را هم بزنید.
 
بیسکویت کرم دار
 
2.آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و به اندازه یک نوک انگشت نمک را با هم الک و به مخلوط اضافه و آن را خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
 
بیسکویت کرم دار
 
3.خمیر آماده را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. خمیر را بیرون بیاورید و آن را با وردنه به قطر ۳ سانتی متر پهن کنید و قالب بزنید. خمیر‌های قالب زده را داخل سینی‌ای بچینید که ازقبل کف آن کاغذ پهن کرده اید. سینی را ١٥ تا ٢٠ دقیقه با درجه ١٨٠ درون فر بگذارید تا بیسکویت‌ها بپزد. وقتی بیسکویت‌ها از کاغذ راحت جدا شوند، به معنای پخته بودن آن هاست.
 
بیسکویت کرم دار
 
 
4.برای درست کردن کرم، ۲۰۰ گرم پودرقند و ۸۰ گرم کره‌ای را که هم دمای محیط است با مقداری وانیل یا هراسانس دیگری خوب هم بزنید تا پفکی و سفید شود. کرم را پهن کنید و ٥ دقیقه داخل فریزر بگذارید. بعد با همان قالب بیسکوییت، کرم را قالب بزنید و بین بیسکویت‌ها بگذارید.
 
بیسکویت کرم دار
 
 
نکته: می‌توانید بعد از اینکه بیسکویت‌ها خنک شد، کرم را بین آن‌ها بگذارید.
نکته: شکلات را به روش بنماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->